Programma

Onderstaand wordt per wedstrijddag het programma weergegeven. Daarnaast hebben we het volledige wedstrijdprogramma als download beschikbaar gesteld. Gedurende de voorbereiding op het seizoen zijn er bij ons verschillende verzoeken binnen gekomen ten aanzien van de wedstrijdplanning.

Wedstrijdverplaatsingen:

Er zijn geen lege plekken in de planning opgenomen. Als gevolg hiervan zal het lastiger zijn om een wedstrijd te verplaatsen. Verplaatsen is echter wel mogelijk. Dit doe je door met je tegenstander naar een alternatieve datum te zoeken en te ruilen met een andere wedstrijd. Natuurlijk dien je dit ook af te stemmen met de betrokken teams die op de beoogde nieuwe datum ingepland staan. Als je de verplaatsing onderling geregeld hebt dan dien je hierover contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris. Hij zal de beoogde verplaatsing dan bevestigen naar alle betrokken teams en de wijzigingen in het programma doorvoeren.

Let op: het programma kan aan veranderingen onderhevig zijn. Wijzigingen worden altijd per mail aan de betreffende teams gecommuniceerd en zullen tevens op de website gecommuniceerd worden.

SPEELDATUM 14/12/2018  
ZAALDIENSTTeam Xelvin
AANVANGKLTHUIS UIT
19:003Team XelvinDe Keukenvernieuwers
19:432Verf- & Behangspeciaalzaak Marco van den BergEethuys De Lind
20:262Leo van der SteenOppermans / Sirtaki
21:093Den Berg MeubelmakerijTobroco
21:521De Knuistboom 1Boomkwekerij van der Sande
22:351Intersport OisterwijkBuro Vermeer

Top
  • Facebook
  • Twitter