Programma

Onderstaand wordt per wedstrijddag het programma weergegeven. Daarnaast hebben we het volledige wedstrijdprogramma als download beschikbaar gesteld. Gedurende de voorbereiding op het seizoen zijn er bij ons verschillende verzoeken binnen gekomen ten aanzien van de wedstrijdplanning.

Wedstrijdverplaatsingen:

Er zijn geen lege plekken in de planning opgenomen. Als gevolg hiervan zal het lastiger zijn om een wedstrijd te verplaatsen. Verplaatsen is echter wel mogelijk. Dit doe je door met je tegenstander naar een alternatieve datum te zoeken en te ruilen met een andere wedstrijd. Natuurlijk dien je dit ook af te stemmen met de betrokken teams die op de beoogde nieuwe datum ingepland staan. Als je de verplaatsing onderling geregeld hebt dan dien je hierover contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris. Hij zal de beoogde verplaatsing dan bevestigen naar alle betrokken teams en de wijzigingen in het programma doorvoeren.

Let op: het programma kan aan veranderingen onderhevig zijn. Wijzigingen worden altijd per mail aan de betreffende teams gecommuniceerd en zullen tevens op de website gecommuniceerd worden.

SPEELDATUM24/08/2018
ZAALDIENSTitelligence
AANVANGKLTHUIS UIT
19:002Oppermans / SirtakiLeo van der Steen
19:432Eethuys De LindAutorijschool Pijnenburg
20:263TobrocoDen Berg Meubelmakerij
21:091Buro VermeerCafe Koosje 1
21:521Busser TuinprojectenDe Bresser Verhuizingen
22:353De KeukenvernieuwersTeam Xelvin

Top
  • Facebook
  • Twitter