Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van RZVO. Mocht je nieuws hebben wat je graag op de site wil zien, stuur dan een e-mail met het bericht naar de webmaster.


28-10-2019 |  Verplaatste wedstrijden

De wedstrijd Vuur en Vlam – Topsports Oisterwijk, welke gepland stond op 22-11-2019 om 21.22 uur is verplaatst naar 31-01-2020 om 22.48 uur. 

De wedstrijd Wilkin Sport – De Kroon hout, welke gepland stond op 22-11-2019 om 22.48 uur is verplaatst van 22.48 uur naar 21.22 uur.

Deze wijzigingen zijn ook verwerkt in het speelschema op de website. De teamsecretarissen zijn hier uiteraard van op de hoogte.

Sportieve groet,

Het bestuur 

28-10-2019 |  Nieuwe zaal, nieuwe regels

Er zitten inmiddels alweer twee speelrondes op in de nieuwe zaal, gelegen op sportpark Den Donk. Er zijn wat huisregels waar we ons aan moeten houden. Zo vragen wij de teams van de eerste wedstrijd iets eerder aanwezig te zijn in verband met het plaatsen van de doelen. De teams die de laatste wedstrijd spelen verzoeken wij de doelen weer mee op te ruimen. 

Dank voor jullie begrip en medewerking!

Sportieve groet,

Het bestuur 

19-08-2019 |  Nieuw wedstrijdreglement

Het nieuwe wedstrijdreglement staat online, klik hier. Dit wedstrijdreglement zal ingevoerd worden met ingang van het nieuwe seizoen.

Sportieve groet,

Het bestuur 

14-08-2019 |  Update contactgegevens teamsecretarissen

Voor zover bekend zijn de contactgegevens van de teamsecretarissen bijgewerkt. Aan de secretarissen waarvan er contactgegevens missen het verzoek om deze alsnog met ons te delen. 


14-08-2019 |  Wijzigingen programma & wedstrijdformulieren online

Er zijn wat kleine wijzigingen in het programma doorgevoerd, deze staan vanaf vandaag online op www.rzvo.nl

Daarnaast kunnen de teamsecretarissen vanaf vandaag de wedstrijdformulieren voor komend seizoen downloaden op de website.

Sportieve groet,

Het bestuur

 

13-08-2019 |  Update contactgegevens teamsecretarissen

Vanaf 18 oktober 2019 zullen wij intrek nemen in de nieuwe sporthal op D’n Donk. Later meer…

Sportieve groet,

Het bestuur

04-08-2019 |  Speelschema komend seizoen bekend

Beste zaalvoetballers,

Gezien alle bestuurlijke wijzigingen zijn wij druk doende om de website actueel te krijgen. Dat gaat de goede kant op en vanaf vandaag is het speelschema voor komend seizoen dan ook online te bekijken.

Onder het kopje ‘Programma’ tref je het programma voor de komende twee weken. Wanneer je het gehele speelschema voor het komende seizoen wilt raadplegen klik dan op ‘Totaal uitslagen en programma’. In de zoekbalk kun je zoeken op jouw team, zodat je alle data en tijden vast in jouw agenda kunt zetten. Let op; klik op ‘volgende’ om door te klikken naar de volgende pagina in het speelschema.

De komende tijd zullen we verder werken aan het optimaliseren van dit overzicht en de website in zijn algemeenheid.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van RZVO

16-07-2019 |  Nieuw seizoen voor de deur

Beste zaalvoetballers,

Zoals iedereen wellicht weet is er vanaf dit seizoen een nieuw bestuur actief voor de RZVO. Hieronder delen we enkele zaken voor het aankomende seizoen.

Het seizoen 2019-2020 zullen we starten in de Leye met 26 teams. Rond oktober/november zullen we de nieuwe zaal op d’n Donk in gebruik gaan nemen.

We gaan spelen in 3 competities waarbij de 1e klasse bestaat uit 10 teams en de 2e en 3e klasse spelen met 8 teams.

De 1e klasse speelt een hele competitie en de 2e en de 3e klasse spelen anderhalve competitie. Dit om iedereen voldoende te laten spelen gedurende het seizoen.

Er zal voor aankomend seizoen geen contributieverhoging plaats vinden.

De klasse indeling was een puzzel, omdat er afgelopen seizoen enkele teams gestopt zijn en we een aantal nieuwe teams hebben. We hebben getracht iedereen zo goed mogelijk in te delen;

1e klasse

– Intersport Oisterwijk
– Kluytmans/right to play
– Vlaminckx
– Busser tuinprojecten
– Boomkwekerij van de Sande
– de Bresser verhuizingen
– Vuur en vlam
– Aannemingsbedrijf Taktor (oude fc Abrex)
– Eethuis de Lind
– Team Borek

2e klasse

– Leo van de Steen
– van Iersel
– De Knuistboom
– itelligence
– Xelvin
– Oppermans/Sirtaki
– Verf en Behangspeciaalzaak Marco van den Berg
– Lots Helvoirt

3e klasse

– Keukenvernieuwers
– De Kroon hout
– Fc Nott
– Nbr licht en geluid
– Tobroco
– Den berg meubelmakerij
– team Wilkin sports
– Basic cleaning

Het competitieschema is klaar in concept. Het reeds verstuurde schema mag als niet verzonden beschouwd worden. Dit is iets te snel naar buiten gebracht, zonder dat deze goed gecontroleerd is. We streven er naar dit voor 1 augustus openbaar te maken.

De facturen voor het aankomende seizoen zijn reeds verstuurd aan de secretarissen. Gelieve voor tijdige betaling te zorgen. Wil iedereen ook de spam box controleren?!
Mocht je geen factuur hebben ontvangen, of andere vragen mbt de factuur hebben dan graag mailen naar penningmeester@rzvo.nl.

Voor spelersregistraties kun je mailen naar Rob Claassen: claassenrob26@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Bestuur RZVO

Top
  • Facebook
  • Twitter